Russian (CIS)Ukrainian (UA)English (United Kingdom)

odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

zhuki.jpg
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home News Про гендерну політику на державному рівні: гомосексуалізм, педофілію.
Про гендерну політику на державному рівні: гомосексуалізм, педофілію.
There are no translations available.

Ні гей парадам

 

20 травня 2012 року в Києві сексуальні меншини планують провести гей-парад. Християни активізуються в молитві та пості за спасіння цих людей та зупиненні гріха на території України.


Основне покликання Церкви на Землі змінювати долі людей Словом Божим, любов'ю Божою. Повеління:

Дана Мені всяка влада на небі й на землі. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь (Від Матвія 28:18-20)

Ні в якому більше місці, як в Церкві, не відбудеться реабілітація гомосексуаліста чи наркозалежного, більше ніде не може відбутися повної зміни особистості!

Християнам потрібно зорієнтуватися на те, що вони повинні міняти людей Божою Силою.

Розвиваючи рух колишніх гомосексуалістів, Церква зможе впливати на збочене суспільство. Але в першу чергу вона повинна приймати і допомагати їм, - переконаний відомий християнський правозахисник Влад Кусакін, який багато років веде роботу з сексуальними меншинами.

Травневий гей-парад це виклик і знак Церкві Божій, що прийшов час боротися за душі цих людей та показати їм шлях до спасіння, бути готовим приймати та допомогти знайти вихід.

Як громадяни ми можемо впливати на зупинення гріха в суспільстві, пропаганди його як норми. Тому кожний небайдужий може молитися, поститися та написати від свого імені, сім'ї, організації рекомендовані листи з повідомленням (назад прийде офіційна відповідь) на імя Президента, Голови ВРУ України і т.д. для того,щоб відмінити проведення гей-параду в Києві та захистити українські сім'ї від впливу аморальності, хвороб.

Чим більше листів, тим більше резонансу! Це потрібно зробити протягом одного-двох тижнів.

Зразки листів можна завантажити тут.

Існує думка, що Церква ненавидить гомосексуалістів. Тому наша поведінка, слова, відношення до будь-яких людей мають говорити про те, що ми не підтримуємо та не поділяємо гріховного способу життя, але готові з любов'ю, молитвою і справами підтримати людину, яка потребує зцілення, та показати, що немає нічого не можливого для Господа!

Сайт ВСЦ ЄХБ

 
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus