Russian (CIS)Ukrainian (UA)English (United Kingdom)

odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

koster.JPG
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home News Церква «Спасіння» молиться…
Церква «Спасіння» молиться…
There are no translations available.

Церква молится

 Хвала Господові за те, що саме Він створив Свою Церкву на землі і що саме Він є Її Главою. В прийняті важливих рішень Церква може керуватись Його безпосередніми порадами, а Він знає і бачить що треба робити. Саме пошуку цих дорогоцінних вказівок було присвячене наше минуле недільне богослужіння.

До Нового Року брати та сестри церкви «Спасіння» погодились просити Бога у власних молитвах за подальший благословенний розвиток церкви, за відкриття Божих планів і бачення стосовно неї, за постійне керівництво Духа Святого у кожному окремому служінні. Ми віримо і сподіваємось у найближчому майбутньому отримати Божественну відповідь і направити свої дороги для виконання Його Волі на землі.
«Поверни нас до Себе, о Боже нашого спасіння…» Псалом 84:5.
Просимо і вас приєднатися до загальної молитви церкви, ми залишаємо наш молитовний бюлетень. Бажаємо всім вам ввійти у Новий Рік з розумінням Божої волі і Божих переможних намірів.

 
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus