Russian (CIS)Ukrainian (UA)English (United Kingdom)

odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

koster.JPG
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home News Незабутній час удвох
Незабутній час удвох
There are no translations available.

Незабутній час удвох

Шлюб – болюча тема! Майже на кожному кроці безліч розлучень, розбитих сердець, байдужість у відносинах між чоловіком і дружиною. Через зради, пияцтво, бійки в сім’ях страждають діти. Що робити? Чи можна якимсь чином зарадити в цій ситуації?
Кожній, навіть смій прекрасній родині (чоловіку і дружині), потрібний Божий план подолання ізольованості один від одного для створення єдності. Розуміючи це, нещодавно в місті Полтава була проведена конференція для сімейних пар «Незабутній час удвох».
Дата проведення цього заходу була досить символічною, а саме день жіночності і краси – 8 Березня. Сподіваємося, що у багатьох представниць чарівної половини нашої планети, що провели святковий вечір разом з нами, залишаться незабутні і приємні враження, хоч в центрі уваги були не лише вони. Щоб свято стало приємною несподіванкою для подружніх пар, нам довелося докласти немало часу і зусиль при підготовці. Не все складалося нам на користь.

 Напередодні запланованої дати ми опинились у дещо неоднозначній ситуації. По-перше, деякі люди говорили нам про те, що конференція на 8 березня – це не дуже вдала ідея. Нас попереджали, що очікувати велику кількість відвідувачів – не варто, так як всі будуть святкувати вдома, поздоровляти своїх рідних. По-друге, нам не вистачало столиків для того, щоб кожна сім’я могла сидіти окремо на «романтичній вечері». Всі наші намагання поповнити меблеву недостачу закінчувались чи відмовою, чи «піднебесними» цінами за оренду. По-третє, почали хворіти діти запрошених подружжь і безпосередньо самих організаторів програми. Всіх проблем, які нас спіткали, не можливо навіть і перелічити. Однак, дещо пізніше, ми мали змогу стежити за тим, як мудро, дивно і прекрасно Бог все влаштував.
Цілих 57 пар все ж таки вирішили «святкувати» 8 березня разом з нами. Серед них були, як молоді пари, так і більш старші. Нас відвідали навіть ті, які прожили у шлюбі близько сорока років. Невже ми могли якимсь чином вплинути на вже сформовані багаторічні стосунки? Однак всі залишились задоволеними і навіть зовсім не пошкодували про те, що відвідали нашу конференцію.

Програма мироприємства була розділена на 2 частини: навчальну і романтичну. Навчальна частина складалась з коротких тридцяти хвилинних семінарів, присвячених таким темам: «П’ять перепон на шляху до єдності», «Подолання конфліктів», «Божий план для щасливого шлюбу», «Романтичні відносини та інтимні стосунки в шлюбі».
Виявилось, що підняті теми були цікавими і досить актуальними для присутніх сімейних пар. Про це ми дізнались під час того, як спостерігали за обговоренням (для цього був спеціально відведений час) між партнерами кожної теми. Подружжя також повинні були визначити цілі для своєї сім’ї, навчитись вирішувати конфлікти, складати план для особистих змін, призначати побачення і ходити на них та ін.

Між семінарами організаторами були влаштовані невеликі перерви. Через потужну мозкову діяльність учасників конференції просто необхідно було зробити «легенький перегриз» (а саме: з’їсти бутерброд з шинкою, сиром, оливками, перцем, цибулею, капустою, гірчицею та майонезом, а також випити чай та каву).
Друга частина конференції пройшла ще жвавіше. Чоловіки і дружини писали один одному романтичні листи, де намагались красномовно і щиро освідчитись своїй «половинці» у палкому і безмежному коханні. Після цього мужчини елегантно дарували чарівним леді червоні троянди. Для фіксації цієї миті кожна пара фотографувалась у весняній «квітучій арці».

Апогеєм романтичної частини стала казкова вечеря в окремому залі, де кожна подружня пара мала змогу зайняти місце за індивідуальним столиком і поїсти солоденького. Палаючі свічки, приємна мелодія, гаряча кава, солодощі і фрукти сприяли налаштуванню на відверту розмову наодинці. Деякі пари навіть спробували в переповненому людьми залі потанцювати зі своїм партнером.
Сподіваємося, що цей вечір для кожної пари став краплинкою лагідного світла в буденному русі часу. Так небагато потрібно для того, щоб зупинитись і подякувати Богові один за одного. Бо саме Він є Творцем кохання і архітектором щасливих взаємовідносин у подружжі.

Після того, як гості потихеньку розійшлися, ми гаряче дякували Господа за благословення і допомогу у проведенні конференції. Ми сподіваємось, що після семінарів, які навчали біблійним стосункам у родині, хороші сім’ї стануть ще кращими, а ті, де є проблеми у відносинах, будуть мати можливість змінюватись, докладати чималі зусилля і ставати більш щасливими. Ми молимось і віримо в те, що пари зрозуміли секрет успішної і благословенної родини, який полягає в слідуванні Божим повелінням відносно чоловіка і дружини. Лише Господь є гарантом щасливого подружнього життя.

Ми впевнені, що наступного разу кількість відвідувачів конференції значно збільшиться. Невже така цікава інформація досі вас не заінтригувала? Ми обов’язково попередимо вас стосовно наших майбутніх планів. Забронюйте в них місце і для вашої родини. До наступних зустрічей!

Рома і Люда Жук

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

Незабутній час удвох

 
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus