РосійськаУкраїнськаАнглійська

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС
odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

kanat.JPG
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home
7
6
5
4
3
2
1
  • Церква Спасіння

    Ми раді вітати Вас на сайті християнської церкви "СПАСІННЯ"!
    "СПАСІННЯ" - це євангельська церква у місті Полтава, яка сповідує християнські цінності та об’єднує людей, які прагнуть жити за вченням Ісуса Христа.
    Наше кредо: «Живемо так, щоб змінювався світ».
    Наша адреса: м. Полтава, пр-т Миру, 24.
    Якщо Ви полтавчанин або гість нашого міста, ми будемо раді бачити Вас на наших богослужіннях щонеділi о 13:30.

  • Служіння церкви

    Слуга - це той, хто виконує волю іншого. Про Ісуса Христа сказано, що Він прийшов послужити, щоб виконати волю Отця. (Іван. 6:38, Матв. 20:28).
    Ми, як послідовники нашого Вчителя і Господа намагаємося виконати Його волю, практично втiлюючи в тих служіннях і проектах церкви "Спасiння".

    Будемо раді, якщо і Ви приєднаетеся до нас у служінні для поширення Царства Божого на землі.

  • Місія церкви

    Євангельська Церква «Спасіння» існує для того, щоб кожна людина, що живе в м. Полтава і за її межами мала можливість почути Євангеліє, прийняти Ісуса Христа як Господа і Спасителя і стати Його учнем. Саме під цим ми і маємо на увазі наше місіонерське призначення. Для досягнення цієї мети ми намагаємося використовувати будь-які можливості, щоб зробити Добру звістку про спасіння максимально доступною для тих, чия душа ще не врятована. Ми віримо, що Бог постійно діє навколо нас, працюючи над серцями що гинуть. Тому ми намагаємося побачити це і приєднатися до місіонерського руху Духа Святого

  • Домашні групи

    Як і перша церква, крім загального служіння по неділях, ми практикуємо спілкування церкви в малих домашнiх групах (Дії 2:46).
    Ви можете обрати малу групу за віком або ту, яка максимально наближена до місця Вашого проживання.

    Солодкий чай та близьке спілкування допоможуть Вам зростати духовно і на практиці відчути Божу любов і турботу. Докладніше дізнатися тут.

  • Проповіді

    Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове. (Рим.10:17)
    З часу створення церкви, проповідь - це один із засобів Божих, через який Він відкриває Свою волю.
    Бог через проповідь Слова навчає і освячує свою церкву. (Ів.17:17)

    Ви також маєте можливість подивитись, або прослухати, чи скачати недільну проповідь.

«СМС» має таланти
П'ятниця, 10 грудня 2010, 08:41

СМС має таланти

 Ми мимоволі вражаємося багатогранності Божої премудрості, що відображається в створених Їм земних істотах. Саме у людині, яка була спроектована згідно образу і подоби Самого Бога, прихована неймовірна любов, могутність і краса Творця. Інколи так сильно захоплюєшся глибиною людської особи, незчисленною різноманітністю в ній дивних талантів і здібностей, що навіть важко уявити собі те, яким величним може бути Сам її Архітектор: «Дивне знання над моє розуміння, високе воно, я його не подолаю!».

Детальніше...
 
Змінимо шорти на штани
Середа, 01 грудня 2010, 09:04

Молодіжна конференція

Чи не найбільша кількість проповідей і статей у християнській публіцистиці присвячена темі Великого Доручення Христа. Майже кожен християнин в змозі напам’ять процитувати вірші з 28 розділу Євангелія від Матвія: «Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь».
Невже знову ця тема? І де? На обласній молодіжній конференції?
Навіщо молоді котрий раз нагадувати цей «заїжджений» у протестантському середовищі заклик до «пропаганди і нав’язування» світові власних моральних цінностей? Ми і так це робимо по бажанню та по можливості. Часи радянської диктатури минули, тож не потрібно розповідати яким чином і що нам потрібно робити, кому що казати і куди йти.

Детальніше...
 
Человек без конечностей учит жить
Середа, 01 грудня 2010, 16:07

Ник Вуджисик

 Даже с ногами и руками большинство людей не занимались серфингом на пляже Вайкики, не дирижировали оркестром из 60 инструментов, не посещали трущобы Индии и Египта и не выполняли цирковых трюков для голливудского фильма. Но человек, который родился без конечностей, делал все это и не только в свои 27 лет.

 Ник Вуджисик, известный во всем мире по видеороликам на YouTube и DVD, призывает людей жить без ограничений, когда они смотрят на то, что делает он, несмотря на свою инвалидность. Его новая книга «Жизнь без ограничений: вдохновение для нелепо прекрасной жизни» показывает его личный взгляд на жизненную борьбу, в том числе депрессии и мысли о самоубийстве и то, как он преодолел их.

Детальніше...
 
«Перестаньте брехати!» це тема СМС-клубу в жовтні
Понеділок, 01 листопада 2010, 12:01

sms-club

«Перестаньте брехати!» Під прапорами цього кричущого від обурення вигуку пройшло жовтневе засідання християнського молодіжно-дискусійного, науково-просвітницького, а також розважально-драматичного СМС-клубу. У тому, що від природи в кожну людину закладена огидна здатність брехати і лукавити, на цій зустрічі ми переконалися не лише з чуток, але і за допомогою очей, рук і системи органів травлення. Відносно вищезазначеної системи варто відобразити той факт, що кожному присутньому в залі на практиці довелося стикнутися з ковбасними виробами і детально вивчити сучасну технологію їх виготовлення. А про повсюдну брехню, думаю, вам розповідати немає необхідності. Ведучим зустрічі і спікерові ледве вистачало часу перераховувати всілякі сфери і види обдурювання, а також приводити величезну кількість прикладів обману з власного життя, в якому приймали участь ми і який робили по відношенню до нас.

Детальніше...
 
Поїздка молоді в смт. Опішня
Вівторок, 02 листопада 2010, 09:57

Опішня

Якось вже засиділась наша молодь у восьми стінах рідного Будинку молитви. Тому в серцях «сумуючих» почала назрівати легка незадоволеність.

«Вовка, коли ми вже абикуди поїдемо???»,- постійно цікавилися молоді люди. Їх прохання і благання не змогли обійти вуха команди, і тому на щомісячній зустрічі відповідальних за це благословенне служіння (мається на увазі, молодіжне служіння) було вирішено: «Їдемо в Опішню!!!». Цей населений пункт ми вибрали з легкої подачі Андрія Юрійовича Худякова - брата що має місіонерське бачення для всієї нашої неосяжної області.

Детальніше...
 
В недільній школі «День Іменинника»
Понеділок, 01 листопада 2010, 11:53

Свято Жнив

Дев'ятнадцятого жовтня в нашій церкві пройшло веселе і довгоочікуване свято для всіх шанувальників тортів і тістечок – «День Іменинника». На цьому заході викладачі недільної школи поздоровляли всіх дітлахів, які святкують свої День Народження влітку і восени.

Хлопчики і дівчата були запрошені в прекрасний осінній сад, де їх тепло і привітно приймали гостинний господар і господиня. В якості дарунку для іменинників кожен запрошений міг власними руками виготовити вітальну листівку. У свою чергу винуватці торжества також приготували для друзів і батьків музичний сюрприз, виконавши пісеньку про Божу любов власного авторства.

Детальніше...
 
«…А я должен быть спокоен в день бедствия» (Аввакума 3:16)
Середа, 27 жовтня 2010, 08:58

Пожар

 21 октября 2010 года в Днепропетровской центральной церкви евангельских христиан баптистов случилось стихийное бедствие, катастрофа, беда, как желаете, так и назовите. После вечернего служения спустя 20-30 минут произошло возгорание и огонь быстро распространился на лестницы, пол, перегородки, окна, словом на все, что может гореть.

Пожарные команды, достаточно оперативно прибывшие на место, в меру своих технических и подъездных возможностей пытались предотвратить большой огонь. Однако, не получилось.

Детальніше...
 
Бог додає спасенних до Церкви
Четвер, 07 жовтня 2010, 08:13

Хрещення

Якщо ви думаєте, що дія Божої благодаті сьогодні стала слабшою, а можливо ви давно вже змирилися з мізерною кількістю покаянь на церковних богослужіннях – підбадьоритеся!!! Бог додає спасенних до Церкви. Про це свідчить водне хрещення, що відбулося в цю неділю. 

Чотири сестри і один брат перед обличчям церкви, а також всього духовного і фізичного світу, урочисто пообіцяли служити Богові доброю і чистою совістю. Саме у цю неділю вся церква разом з охрещеними святкувала перемогу Божої любові і благодаті в серцях людей.

Детальніше...
 
Новий сезон СМС-клубу розпочато
Середа, 06 жовтня 2010, 08:19

СМС-клуб

Увага! Новий сезон роботи молодіжного СМС-клубу можна урочисто оголосити відкритим. У вівторок 28 вересня всі бажаючі молоді люди мали можливість знову поринути в атмосферу гарного настрою, цікавих дискусій, доброзичливій обстановки, теплого чаю і солодкого печива. Декоративне оформлення приміщення декілька збивало з пантелику всіх присутніх у залі, так як новорічна ялинка, прикрашена різнокольоровими гірляндами і блискучими бантиками, ну вже зовсім не поєднувалася з колоритним осіннім пейзажем за вікном.

Детальніше...
 
Народилась нова християнська сім'я
Понеділок, 04 жовтня 2010, 14:46

Сімя Головашів

Виснажлива літня спека настільки серйозно позначилася на самопочутті молоді церкви «Спасіння», що всілякі амурні справи довелося відкласти на початок осені. З початком вересня, відразу ж, як гриб після дощу з'явилася на світ нова християнська сім'я Вови і Майї Головаш. 

Хотілося б уточнити той факт, що Вова - це не тільки благословенний брат і адміністратор християнського центру, але також усіма улюблений і глибоко шанований молодіжний лідер церкви «Спасіння». Сподіваємося і молимося про те, щоб цей союз двох чудових християн посилив служіння кожного з них і тим самим прославив нашого Господа Ісуса Христа.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 Наступна > Кінець >>

Сторінка 21 з 24
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus