РосійськаУкраїнськаАнглійська

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС
odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

pastor_antonuk1.jpg
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home
7
6
5
4
3
2
1
  • Церква Спасіння

    Ми раді вітати Вас на сайті християнської церкви "СПАСІННЯ"!
    "СПАСІННЯ" - це євангельська церква у місті Полтава, яка сповідує християнські цінності та об’єднує людей, які прагнуть жити за вченням Ісуса Христа.
    Наше кредо: «Живемо так, щоб змінювався світ».
    Наша адреса: м. Полтава, пр-т Миру, 24.
    Якщо Ви полтавчанин або гість нашого міста, ми будемо раді бачити Вас на наших богослужіннях щонеділi о 13:30.

  • Служіння церкви

    Слуга - це той, хто виконує волю іншого. Про Ісуса Христа сказано, що Він прийшов послужити, щоб виконати волю Отця. (Іван. 6:38, Матв. 20:28).
    Ми, як послідовники нашого Вчителя і Господа намагаємося виконати Його волю, практично втiлюючи в тих служіннях і проектах церкви "Спасiння".

    Будемо раді, якщо і Ви приєднаетеся до нас у служінні для поширення Царства Божого на землі.

  • Місія церкви

    Євангельська Церква «Спасіння» існує для того, щоб кожна людина, що живе в м. Полтава і за її межами мала можливість почути Євангеліє, прийняти Ісуса Христа як Господа і Спасителя і стати Його учнем. Саме під цим ми і маємо на увазі наше місіонерське призначення. Для досягнення цієї мети ми намагаємося використовувати будь-які можливості, щоб зробити Добру звістку про спасіння максимально доступною для тих, чия душа ще не врятована. Ми віримо, що Бог постійно діє навколо нас, працюючи над серцями що гинуть. Тому ми намагаємося побачити це і приєднатися до місіонерського руху Духа Святого

  • Домашні групи

    Як і перша церква, крім загального служіння по неділях, ми практикуємо спілкування церкви в малих домашнiх групах (Дії 2:46).
    Ви можете обрати малу групу за віком або ту, яка максимально наближена до місця Вашого проживання.

    Солодкий чай та близьке спілкування допоможуть Вам зростати духовно і на практиці відчути Божу любов і турботу. Докладніше дізнатися тут.

  • Проповіді

    Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове. (Рим.10:17)
    З часу створення церкви, проповідь - це один із засобів Божих, через який Він відкриває Свою волю.
    Бог через проповідь Слова навчає і освячує свою церкву. (Ів.17:17)

    Ви також маєте можливість подивитись, або прослухати, чи скачати недільну проповідь.

Зустріч команди тюремного служіння
Вівторок, 18 січня 2011, 23:12

Робоча зустріч команди тюремного служіння

3-го січня, 2011 року відбулася, перша в новому році, робоча зустріч команди тюремного служіння. На цій зустрічі були розроблені плани служіння, бачення роботи з ув'язненими, а також графік відвідування трьох колоній, у тому числі враховувалася можливість проведення святкових вечорів. Слава Господу за те, що список бажаючий, приймати участь в тюремному служінні, зростає. Ми потребуємо ваших молитов за кожного брата і сестру, щоб Господь дав повне посвячення для служіння, а також єдність всередині команди (тісну дружбу). Виходячи з цих потреб, всі учасники одностайно підтримали рішення зустрічатися в складі команди два рази на місяць: для спілкування, рішення питань по служінню.

Детальніше...
 
Збираємося разом, щоб шукати Боже Обличчя
Вівторок, 11 січня 2011, 08:17

День посту і молитви

 У грудні минулого року в церкві «Спасіння » проходив черговий день посту і молитви! Ось уже третій квартал поспіль ми збираємося разом для того, щоб шукати Божого Обличчя.
Приємно усвідомлювати той факт, що лідери служінь все більше розуміють важливість спільного молитовного проведення часу. Успіх церкви ніколи не буде гарантований кількістю організованих служінь. Тільки Боже безпосереднє сприяння і Батьківське благословення в змозі принести бажані усіма результати. Скільки б гарних за людськими мірками програм ми не написали - якщо вони не були "дані згори ", - то Царство Боже рости не буде. (Пс.126: 1) Саме цю думку підкреслювали під час спільного молитовного зібрання відповідальні за служіння в церкві брати і сестри!

Детальніше...
 
Різдвяний ярмарок
Понеділок, 10 січня 2011, 11:21

Різдвяний ярмарок

В цю неділю церква «Спасіння» мала чудову нагоду поєднати приємне з корисним. Продовжуючи тему зимових свят, члени церкви одностайно вирішили влаштувати Різдвяний ярмарок смачної їжі та поробок, виручені кошти від якого підуть на відбудову згорівшого будинку молитви у Дніпропетровську.
Представники кожної малої групи мали нагоду продемонструвати свої кулінарні, а також творчі здібності. Ця ідея та її реалізація неабияк підбадьорила братів, сестер та друзів, що завітали в цей день до нашої церкви. Бажанню догодити ближньому на ярмарці не було жодних перешкод.

Детальніше...
 
Різдво на Чутівській землі
Понеділок, 03 січня 2011, 10:32

Різдво на Чутівській землі

Святкування Різдва вже почалося! Особливою подією для дітей і дорослих с.м.т. Чутове став приїзд в неділю 26 грудня об'єднаної команди з двох церков: «Спасіння» і «Відродження» м. Полтава, які привезли з собою дитячий ляльковий театр і Різдвяну програму.
У тій частині селища міського типу Чутове, де зараз йде робота з відкриття нової церкви, для дітей і підлітків немає ніякої можливості культурно провести дозвілля чи запросто побувати на якомусь святковому заході.

Детальніше...
 
Спілкування - перший секрет щасливого шлюбу
Четвер, 30 грудня 2010, 15:13

конференція для сімейних пар

18 грудня 2010 року в місті Кременчуці відбулась конференція для сімейних пар. Тема конференції мала таку назву: « Спілкування - перший секрет щасливого шлюбу ». Гадаю, що з цим твердженням наприкінці запропонованої програми погодились всі учасники, але про це поговоримо пізніше. На конференцію з’їхались сім’ї не тільки з Кременчука, а й з Комсомольська, Черкас, Світловодська та Кіровограду.

Детальніше...
 
Благодійна медична акція для жителів міста Полтави
Четвер, 23 грудня 2010, 09:50

Медична акція

У більшості полтавців зима асоціюється зі снігом, гірками, санками, святами ... пробачте, забула згадати про нежиті і хвороби. Так склалося, що на тлі передноворічної мішури не менш актуальним питанням стає турбота про власне здоров'я. Молоді матусі згадують старовинні бабусині рецепти, школи оголошують про початок загального карантину, часник стає головним інгредієнтом практично кожної страви.

Детальніше...
 
Обласна конференція з тюремного служіння
Середа, 29 грудня 2010, 08:49

обласна конференція з тюремного служіння

"У в'язниці був, і ви прийшли до Мене ..." Мф. 25:36

11 грудня в Центрі Християнського Служіння відбулася обласна конференція з тюремного служіння з участю церкви Спасіння. Крім тюремних служителів області на конференції були присутні єпископ тюремного служіння по Україні Мураль-Сікорський Віктор Іванович, і місіонерська сім'я Ларіонових з Латвії.

Детальніше...
 
Нас відвідали дуже цікаві і посвячені Богу служителі
Вівторок, 21 грудня 2010, 23:46

Сімя Ларіонових

Останніх два тижні для нашої церкви стали великим благословенням. Нас відвідали дуже цікаві і посвячені Богу служителі. Важко було не сплутати кожного з них з Божими янголами, так як через них Бог благословив церкву «Спасіння» Своїм Посланням.

Детальніше...
 
"Я самый счастливый ребенок на земле" объяснял американским журналистам Юра Дэй
Понеділок, 13 грудня 2010, 21:10

Юра Дей

Хьюстонская газета "THE CY-FAIR SUN" назвала "новой звездой года" американского подростка Юрия Дэя, который неоднократно побеждал в соревнованиях по плаванию. "Его охотно включили в команду, и все дети приняли его, - писала "THE CY-FAIR SUN". - А отличало его только то, что Юрий родился всего лишь с одной полноценной конечностью - левой ногой. У него практически нет правой руки, укороченная правая нога и неполноценная левая рука". "Он использовал каждую часть своего туловища, бил по воде всем, чем мог, и чувствовал себя свободно", - рассказала американским журналистам Мэри Энн, Юрина приемная мать, которая нашла его в Украине, однажды прочитав статью в украинской газете "ФАКТЫ".

Детальніше...
 
«Господи, до чего ж хорошо-то!»
П'ятниця, 10 грудня 2010, 13:54

Красота неописуема

«Господи, до чего ж хорошо-то!», - кричу я во всё горло, стоя на берегу осенней реки…
Я всегда любил природу, «вылазки», путешествия и, конечно же, рыбалку! Поэтому, если есть возможность и появляется свободное время - провожу его около реки. А так как для меня рыбалка - это в основном спиннинг, то без путешествий по берегу реки или на лодке не обойтись.
Смена мест, пейзажа, радость от поклёвки, восторг от пойманного…Я прислушиваюсь к себе, размышляя: «Откуда всё это? Не проще ли домашний комфорт и рыба из магазина? Да и вообще, не пустая ли это трата времени?». Почему сердце разрывается от радости, а лёгкие от воздуха, которым я пытаюсь наполнить каждую клеточку, чтобы увезти его с собой?! Серый туман и дождь осени, солнце лета, весеннее пробуждение – всё это вызывает во мне одно и тоже чувство, и я говорю: «Господи, до чего ж хорошо-то!»

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 20 з 24
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus