РосійськаУкраїнськаАнглійська

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС
odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

kolca.JPG
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home
7
6
5
4
3
2
1
  • Церква Спасіння

    Ми раді вітати Вас на сайті християнської церкви "СПАСІННЯ"!
    "СПАСІННЯ" - це євангельська церква у місті Полтава, яка сповідує християнські цінності та об’єднує людей, які прагнуть жити за вченням Ісуса Христа.
    Наше кредо: «Живемо так, щоб змінювався світ».
    Наша адреса: м. Полтава, пр-т Миру, 24.
    Якщо Ви полтавчанин або гість нашого міста, ми будемо раді бачити Вас на наших богослужіннях щонеділi о 13:30.

  • Служіння церкви

    Слуга - це той, хто виконує волю іншого. Про Ісуса Христа сказано, що Він прийшов послужити, щоб виконати волю Отця. (Іван. 6:38, Матв. 20:28).
    Ми, як послідовники нашого Вчителя і Господа намагаємося виконати Його волю, практично втiлюючи в тих служіннях і проектах церкви "Спасiння".

    Будемо раді, якщо і Ви приєднаетеся до нас у служінні для поширення Царства Божого на землі.

  • Місія церкви

    Євангельська Церква «Спасіння» існує для того, щоб кожна людина, що живе в м. Полтава і за її межами мала можливість почути Євангеліє, прийняти Ісуса Христа як Господа і Спасителя і стати Його учнем. Саме під цим ми і маємо на увазі наше місіонерське призначення. Для досягнення цієї мети ми намагаємося використовувати будь-які можливості, щоб зробити Добру звістку про спасіння максимально доступною для тих, чия душа ще не врятована. Ми віримо, що Бог постійно діє навколо нас, працюючи над серцями що гинуть. Тому ми намагаємося побачити це і приєднатися до місіонерського руху Духа Святого

  • Домашні групи

    Як і перша церква, крім загального служіння по неділях, ми практикуємо спілкування церкви в малих домашнiх групах (Дії 2:46).
    Ви можете обрати малу групу за віком або ту, яка максимально наближена до місця Вашого проживання.

    Солодкий чай та близьке спілкування допоможуть Вам зростати духовно і на практиці відчути Божу любов і турботу. Докладніше дізнатися тут.

  • Проповіді

    Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове. (Рим.10:17)
    З часу створення церкви, проповідь - це один із засобів Божих, через який Він відкриває Свою волю.
    Бог через проповідь Слова навчає і освячує свою церкву. (Ів.17:17)

    Ви також маєте можливість подивитись, або прослухати, чи скачати недільну проповідь.

Довгоочікуване свято для сімей
П'ятниця, 06 січня 2012, 17:05

Довгоочікуване свято для сімей

Тих подій, яких довго чекаєш і до яких відповідально готуєшся, буває не так багато в житті. Ось одна з них вже відбулася – довгоочікуване свято для сімей «Незабутній час удвох» з чарівним романтичним вечором. Скажу відверто: мені ще не доводилося побачити так багато святкових і приємних несподіванок, які пощастило побачити цього разу. Саме вони надихнули не тільки нас, але й інші сім’ї взяти участь у цьому святі.

Детальніше...
 
Місія з шуруповертом в руці
Понеділок, 02 січня 2012, 22:33

Місія з шуруповертом в руці

Велике Доручення «йти і навчити всі народи» має на увазі когось, хто готовий заради Христа і Євангелія залишити насиджений куточок і відправитися в невідомість, сподіваючись лише на супровід Духа Святого, молитовно розраховуючи на підтримку з боку інших віруючих.

Детальніше...
 
Вечір настільних ігор
Середа, 28 грудня 2011, 15:56

Вечір настільних ігор

 Давним-давно у нас зародилася ідея провести в СМС-клубі щось азартне … І ось, нарешті, настав цей час, коли ми вирішили відкласти сценарії в сторону і присвятити 2 години часу спілкуванню за настільними іграми. Ніколи б не міг навіть подумати, що може бути настільки весело!

Детальніше...
 
Церква мала честь зустрічати гостей з Росії
Субота, 17 грудня 2011, 19:58

Церква мала честь зустрічати гостей з Росії

Минулої неділі наша церква мала велику честь зустрічати гостей з Росії, а саме з міста Льгову Курської області. Міф націоналістичної ворожнечі двох братніх слов’янських народів був вщент зруйнований відчуттям єдності і радісної спільності у Христі Ісусі.

Детальніше...
 
Подивимося на християнство через дуло пістолета
Середа, 14 грудня 2011, 10:19

християнство через дуло пістолета

Молодість - час становлення особистості. Як маленька дитина, після більш ніж річного мовчання, починає дивувати всіх накопиченою різноманітністю засвоєного словникового запасу, так і молодий чоловік, після придбання теоретичних знань, починає практикувати отримане і вивчене. У дорослому жорстокому світі процес адаптації, найчастіше, не настільки захоплюючий і приємний, як всім цього хотілося б. Але, згодом, засвоєні теоретичні знання, підкріплені практичним життєвим досвідом, переростають в необхідну кожному мудрість.

Детальніше...
 
Живи на повну
Субота, 10 грудня 2011, 18:10

Живи на повну

Майже три місяці підготовки - і всього півтора дні, а саме 2-3 грудня, проходила молодіжна обласна конференція «Живи на повну!». Місцем зустрічі було вибрано Центр Християнського Служіння в м. Полтава. Зібралось на конференцію більше двухсот молодих людей з різних церков нашої області і не тільки. Не випадково також було вибрано тему повноти життя у Христі, бо в наш час на Україні, де немає утисків для віруючих, багато молодих християн не переживають той надлишок життя, про який Христос говорить в Євангелії від Івана в 10 розділі, 10 віршем: «Я прийшов, щоб мали життя з достатком!»

Детальніше...
 
Будуємо мости
Понеділок, 05 грудня 2011, 21:57

Будуємо мости

Наслідком падіння Вавилонської вежі стала трагедія вселенського масштабу - поділ. Мовний бар'єр зіграв роль «берлінської стіни» у взаєминах між народами. Різні мови ... Згодом - формування різних спільнот, різних культур, різних світоглядів і понять. Чи варто склеювати зруйноване? Чи варто відновлювати втрачене? Чи варто повертатися до первинного задуму Творця, та і як це зробити?

Детальніше...
 
Як я став вільним від наркотиків
Середа, 30 листопада 2011, 08:41

Як я став вільним від наркотиків

 

Мене звуть Артем. Мені 34 роки. Я хочу розповісти коротко про те, як прийшов до Бога і став вільним від наркотиків.

Детальніше...
 
Сім союзів
П'ятниця, 25 листопада 2011, 08:24

Весілля

Відома істина: «Що посієш, те й пожнеш». Так ось, любий читач, що повинна була посіяти наша церква в цьому році чи раніше, щоб пожати такий рясний урожай подружніх пар? Зауважте, перші плоди взаємної любові з'явилися під час суворих зимових морозів (Саша та Іра Верховський), а останні (Матвій і Лєра Цимбал) завершили звичний осінній збір урожаю. Коли відбувався цей посів? Які умови сприяли доброчинному розвитку «плоду кохання»? Запитань маса, але результат очевидний: сім заповітів, сім союзів, сім з'єднаних воєдино життів.

Детальніше...
 
Ти важливий для країни!
Середа, 23 листопада 2011, 19:42

Смc

Кілька тижнів тому нам усім довелося відчути себе справжніми патріотами. Адже чергове засідання СМС-клубу було присвячене досить суперечливый в українському суспільстві тематиці: «Ти важливий для країни!".

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 16 з 24
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus