РосійськаУкраїнськаАнглійська

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС
odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

perekus2.JPG
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home
7
6
5
4
3
2
1
  • Церква Спасіння

    Ми раді вітати Вас на сайті християнської церкви "СПАСІННЯ"!
    "СПАСІННЯ" - це євангельська церква у місті Полтава, яка сповідує християнські цінності та об’єднує людей, які прагнуть жити за вченням Ісуса Христа.
    Наше кредо: «Живемо так, щоб змінювався світ».
    Наша адреса: м. Полтава, пр-т Миру, 24.
    Якщо Ви полтавчанин або гість нашого міста, ми будемо раді бачити Вас на наших богослужіннях щонеділi о 13:30.

  • Служіння церкви

    Слуга - це той, хто виконує волю іншого. Про Ісуса Христа сказано, що Він прийшов послужити, щоб виконати волю Отця. (Іван. 6:38, Матв. 20:28).
    Ми, як послідовники нашого Вчителя і Господа намагаємося виконати Його волю, практично втiлюючи в тих служіннях і проектах церкви "Спасiння".

    Будемо раді, якщо і Ви приєднаетеся до нас у служінні для поширення Царства Божого на землі.

  • Місія церкви

    Євангельська Церква «Спасіння» існує для того, щоб кожна людина, що живе в м. Полтава і за її межами мала можливість почути Євангеліє, прийняти Ісуса Христа як Господа і Спасителя і стати Його учнем. Саме під цим ми і маємо на увазі наше місіонерське призначення. Для досягнення цієї мети ми намагаємося використовувати будь-які можливості, щоб зробити Добру звістку про спасіння максимально доступною для тих, чия душа ще не врятована. Ми віримо, що Бог постійно діє навколо нас, працюючи над серцями що гинуть. Тому ми намагаємося побачити це і приєднатися до місіонерського руху Духа Святого

  • Домашні групи

    Як і перша церква, крім загального служіння по неділях, ми практикуємо спілкування церкви в малих домашнiх групах (Дії 2:46).
    Ви можете обрати малу групу за віком або ту, яка максимально наближена до місця Вашого проживання.

    Солодкий чай та близьке спілкування допоможуть Вам зростати духовно і на практиці відчути Божу любов і турботу. Докладніше дізнатися тут.

  • Проповіді

    Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове. (Рим.10:17)
    З часу створення церкви, проповідь - це один із засобів Божих, через який Він відкриває Свою волю.
    Бог через проповідь Слова навчає і освячує свою церкву. (Ів.17:17)

    Ви також маєте можливість подивитись, або прослухати, чи скачати недільну проповідь.

Про гендерну політику на державному рівні: гомосексуалізм, педофілію.
Вівторок, 10 квітня 2012, 06:48

Ні гей парадам

 

20 травня 2012 року в Києві сексуальні меншини планують провести гей-парад. Християни активізуються в молитві та пості за спасіння цих людей та зупиненні гріха на території України.

Детальніше...
 
Святкова молодіжка
Понеділок, 19 березня 2012, 08:38

Святкова молодіжка

Щороку, на початку березня я і мої друзі ходимо в баню влаштовуємо молодіжні вечори, присвячені Міжнародномужіночому дню. Хтось вважає, що це свято з політичнимпідґрунтям, і навіть більше, з комуністичним іфеміністичним, але хлопці і дівчата церкви «Спасіння»далекі від цього.

Детальніше...
 
Разом з дітлахами ми знову хором сказали: «Слава Богу!»(свідоцтво зі Льгова)
Неділя, 18 березня 2012, 11:31

свідоцтво зі Льгова

 11 березня, як зазвичай, після ранкового богослужіння, на нашому мікроавтобусі я поїхав в район Льгов -3 за циганськими дітьми (кожну неділю малеча відвідує заняття недільної школи). На цьому маршруті є крутий поворот на 90 градусів, там часто стоять інспектори ДІБДР. Скільки я їжджу недільними днями - ніколи з ними не стикався.

Детальніше...
 
Дорогі жінки, дівчата, сестри!
Четвер, 08 березня 2012, 08:55

З 8 березням

Вся чоловіча половина церкви "Спасіння" щиро вітає вас зі святом 8 березня! Ми дякуємо Господу за ваші віддані, люблячі, мудрі і добрі серця! Слово "церква" жіночого роду… Ми впевнені, що навіть цей невеличкий нюанс – недаремний, бо, не дивлячись на те, що Апостол Петро називає вас «слабшими посудинами», Бог використовує вас потужно для виконання Власної Волі через нашу церкву. У багатьох якостях християнського характеру ви є чудовим прикладом для кожного із нас. Без вас важко уявити не тільки церкву, але і життя на землі!

Детальніше...
 
Англійська від команди професійних вчителів із США
Субота, 25 лютого 2012, 22:11

Англійська від команди професійних вчителів із США

Зазвичай, будь-які нетрадиційні (не православні) християнські організації викликають у слов’янського люду відчуття недовіри і підозри. Деякі досі впевнені в тому, що протестанти приносять в жертву дітей і обдирають «членів своєї організації», як «липку». Сформовані десятиліттями у розумі полтавців невігласні стереотипи не так вже і легко спростувати. На жаль, рівень релігійної освіти населення залишає бажати кращого. Церкви, згідно із законодавством України, не мають права доступу до формування освітянських програм. Зі свого боку державні структури ніяким чином не сприяють розвитку політики релігійної толерантності серед українців. Тож, доводиться вдаватися до сторонньої допомоги.

Детальніше...
 
На гребені хвилі
П'ятниця, 10 лютого 2012, 09:14

На гребені хвилі

Ніколи не займалася серфінгом, бо ніде і ніяк. Про те, що цей вид спорту існує, більше того, про те, що серфінг цікавий і захоплюючий, дізналася через голубий екран. Вразив мене, колись, цікавезний фільм, під багатозначною назвою «На гребені хвилі». Пам’ятаю, що мій улюблений актор, Патрік Свейзі, завжди чекав якоїсь, фантастичних розмірів, хвилі, щоб плигнути на неї зі своєю серфінговою дошкою і отримати, сучасною мовою висловлюючись, кайф.

Детальніше...
 
Справжнє Різдво прийшло в дитячу лікарню
Неділя, 05 лютого 2012, 21:08

Справжнє Різдво прийшло в дитячу лікарню

Ось і пройшли Новорічні та Різдвяні свята. У кожного з нас вони залишили різні спогади і враження. Однак, як і зазвичай, дітлахи раділи найбільше, адже їм, на відміну від дорослих, для щастя потрібно зовсім небагато. Канікули, ялинка, Дід Мороз, подарунки - все, що може зробити дитину щасливою.

Детальніше...
 
Прийняти в Його ім'я...
Понеділок, 30 січня 2012, 00:12

Ще одне змінене життя

Атмосфера дитинства залишає невиправний відбиток на подальшій долі кожної людини. Прищеплені дитині цінності, якість виховання та світобачення батьків, можливо, в якійсь мірі, і еволюціонують, але, все ж таки, відобразяться у формуванні характеру майбутньої дорослої особистості. Не можливо свідомо уникнути процесу наслідування, бо починається він дуже рано, ще у несвідомому віці. Саме тоді маленька людина, як благодатний ґрунт, здатна прийняти кожне сім’я без розбору, і надати йому можливість пустити коріння у власному серці.

Детальніше...
 
Різдвяна трилогія
П'ятниця, 13 січня 2012, 11:40

Різдвяна трилогія

Нещодавно слухала колядку «Добрий вечір тобі, пане-господарю» у виконанні відомого українського гурту «Пікардійська терція». Так ось, були там такі слова: «Бо прийдуть до тебе три празники в гості…». Майже подібна історія сталася і у Різдвяне часування церкви «Спасіння». Але прийшли до нас не три «празники», а три цікаві і важливі події: святкові євангелізаційні богослужіння, загально-церковний перехід у Новий Рік та веселе традиційне різдвяне колядування. Але, про все по черзі. Назвемо цей імпровізований звіт так:

Детальніше...
 
Співаючі краплі Різдвяного дощу
Середа, 11 січня 2012, 12:34

Співаючі краплі Різдвяного дощу

Йосип з Марією переходили від будинку до будинку, стукаючи і благаючи впустити їх, оскільки час Марії народити наближався з невблаганною швидкістю! Але, нажаль, в черговий раз вони чули слова, від яких їх серця стискалися від болю: «У нас немає для вас місця!».

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 15 з 24
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus