РосійськаУкраїнськаАнглійська

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС
odnoklassniki google-+1 youtube vkontakte twitter facebook

pastor_antonuk1.jpg
Чтобы Вы хотели видеть на сайте?
 
Home
7
6
5
4
3
2
1
  • Церква Спасіння

    Ми раді вітати Вас на сайті християнської церкви "СПАСІННЯ"!
    "СПАСІННЯ" - це євангельська церква у місті Полтава, яка сповідує християнські цінності та об’єднує людей, які прагнуть жити за вченням Ісуса Христа.
    Наше кредо: «Живемо так, щоб змінювався світ».
    Наша адреса: м. Полтава, пр-т Миру, 24.
    Якщо Ви полтавчанин або гість нашого міста, ми будемо раді бачити Вас на наших богослужіннях щонеділi о 13:30.

  • Служіння церкви

    Слуга - це той, хто виконує волю іншого. Про Ісуса Христа сказано, що Він прийшов послужити, щоб виконати волю Отця. (Іван. 6:38, Матв. 20:28).
    Ми, як послідовники нашого Вчителя і Господа намагаємося виконати Його волю, практично втiлюючи в тих служіннях і проектах церкви "Спасiння".

    Будемо раді, якщо і Ви приєднаетеся до нас у служінні для поширення Царства Божого на землі.

  • Місія церкви

    Євангельська Церква «Спасіння» існує для того, щоб кожна людина, що живе в м. Полтава і за її межами мала можливість почути Євангеліє, прийняти Ісуса Христа як Господа і Спасителя і стати Його учнем. Саме під цим ми і маємо на увазі наше місіонерське призначення. Для досягнення цієї мети ми намагаємося використовувати будь-які можливості, щоб зробити Добру звістку про спасіння максимально доступною для тих, чия душа ще не врятована. Ми віримо, що Бог постійно діє навколо нас, працюючи над серцями що гинуть. Тому ми намагаємося побачити це і приєднатися до місіонерського руху Духа Святого

  • Домашні групи

    Як і перша церква, крім загального служіння по неділях, ми практикуємо спілкування церкви в малих домашнiх групах (Дії 2:46).
    Ви можете обрати малу групу за віком або ту, яка максимально наближена до місця Вашого проживання.

    Солодкий чай та близьке спілкування допоможуть Вам зростати духовно і на практиці відчути Божу любов і турботу. Докладніше дізнатися тут.

  • Проповіді

    Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове. (Рим.10:17)
    З часу створення церкви, проповідь - це один із засобів Божих, через який Він відкриває Свою волю.
    Бог через проповідь Слова навчає і освячує свою церкву. (Ів.17:17)

    Ви також маєте можливість подивитись, або прослухати, чи скачати недільну проповідь.

Євангелізація в Будинку Культури с. Головач
Понеділок, 20 квітня 2015, 13:23

євангелізація

Першого квітня, зазвичай, друзі жартують один над одним, колеги діляться різними смішними історіями і найчастіше їх гумор перетворюється на брехню, а в нас цього дня була євангелізація в Будинку Культури с. Головач, було жваво і весело. Діти з першого по сьомий клас чули Добру Новину, співали пісні з рухами і кожен отримав подарунок від місії «Сумка самарянина».

Детальніше...
 
Свято для подружніх пар
Четвер, 02 квітня 2015, 12:15

Свято для подружніх пар

Ідея створити сім'ю – належить Богові. Вона створена для слави Божої. Тому, цілком розумно припустити, що сааме Він може пояснити нам принципи устрою сім'ї, попередити про небезпеки, які можуть заподіяти шкоду або привести до руйнування. На превеликий жаль, багато з нас дуже мало приділяють часу на спілкування в сім'ї один з одним, що є однією з безлічі інших поширених помилок.

Детальніше...
 
Тест на любов
Вівторок, 10 березня 2015, 11:36

Тест на любов

Щороку лютнева сесія СМС-клубу традиційно присвячується темі кохання. Розмірковуючи про романтичні стосунки, часто помічаємо, як різні пари надають своїм відносинам різного статусу: " ми просто зустрічаємось", " це - мій хлопець/моя дівчина ", " ми живемо разом"... Нерідко молоді люди не поспішають офіційно реєструвати свої стосунки, влаштовуючи їм випробовувальний термін у вигляді, так званого, громадянського шлюбу. Що це: лайт-версія чогось серйознішого, своєрідний " тест на любов", чи, може, просто безвідповідальність? Ці та інші питання поставили перед собою СМС-івці увечері 24 лютого.

Детальніше...
 
Состоялась третья сессия Центра Подготовки Миссионеров
П'ятниця, 13 лютого 2015, 15:10

Состоялась третья сессия Центра Подготовки Миссионеров

Основной целью Центра Подготовки Миссионеров при Кременчугском Региональном Библейском Колледже является подготовка христиан, способных к самостоятельной и командной работе на миссионерском поле в благовестии и основании новых церквей. С целью более эффективного обучения и формирования будущих служителей, каждая сессия для студентов ЦПМ проходит на миссионерских точках в разных регионах Украины и за рубежом.

Детальніше...
 
Патріотизм - мода чи свідомість націі?
Вівторок, 10 лютого 2015, 10:10

Патріотизм - мода чи свідомість націі?

SMS-клуб розширює свої кордони. Нещодавно наша команда відвідала місто Черкаси, щоб поділитися досвідом і провести найпершу зустріч нового однойменного клубу. Тема патріотизму зібрала там понад 60 гостей. До речі, уже вдома, 27 січня, на "патріотичний" вечір прийшла рекордна кількість молоді. Чим же викликаний такий жвавий інтерес?

Детальніше...
 
Не один вдома
Середа, 14 січня 2015, 12:27

Не один вдома

Новорічна ніч - час, коли усі молоді люди огорнуті передчуттям чогось нового і незабутнього. А коли надворі ще й, зовсім по-казковому іде сніг, тим паче, хочеться справжнього свята - щоб було весело, цікаво, а головне, - щоб ти був не сам. Тому, будьте певні, ті, хто зустрічали Новий рік з СМС-клубом, аж ніяк не ризикували повторити долю хлопчика Кевіна з усім відомого фільму, хоч несподіванок, і справді, було чимало.

Детальніше...
 
Зупиніть планету, я зійду!
Четвер, 18 грудня 2014, 15:42

Досить!  Зупиніть планету, я зійду!

Якщо справді існує всеблагий і милостивий Господь, то чому на Землі стільки болю і страждань? І якщо Бога немає, як тоді пояснює наше безцільне скитання у просторі всесвітню проблему зла? У всі часи людство намагалось наблизитись до розгадки того, у чому шукати правду і що є джерелом справедливості? Та щоразу і скептики, і ідеалісти у найважчих життєвих обставинах разом вигукують: "Досить! Зупиніть планету, я зійду!" А як щодо християн?

Детальніше...
 
Жіноча конференція
Субота, 15 листопада 2014, 21:20

Жіноча конференція

20 років життя однієї людини - це не так і багато, але 20 років служіння багатьох людей разом - це великий фронт роботи!
Саме 20-ти річний ювілей Жіночого служіння відзначала наша область 1 листопада на базі церкви «Відродження» м Полтава.

Детальніше...
 
"Ти не ти, коли осінь"
Вівторок, 04 листопада 2014, 22:35

Ти не ти, коли осінь

Осінній вечір, затишок, свічки, дружні розмови...Великий зал християнського центру ледве вміщає чималеньку компанію з більш ніж 115 молодих людей, що зібрались на жовтневу зустріч SMS-клубу. Та, погодьтеся, не всі наші вечори проходять у такій щасливій безтурботності чи розміреній, майже поетичній тиші. Зненацька чергова міжсезонна меланхолія приносить з собою безпричинний сум, апатію, і ти уже перестаєш бути самим собою.

Детальніше...
 
Нова помісна церква у селі Заворскло
Понеділок, 15 вересня 2014, 13:38

перше загальне богослужіння

Нова помісна церква у селі Заворскло Полтавського району продовжує розвиватись, і підтвердження цьому - перше загальне богослужіння, що відбулось у приміщенні сільського клубу 31 серпня 2014 року.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 2 з 24
Каталог христианских сайтов Для ТЕБЯ Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат Рё РјРЅРѕРіРѕРµ РґСЂСѓРіРѕРµ. Церкви.com Портал познания Бога Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианский форум, библиотека, каталог сайтов. Разумный Замысел Сотворение. Эволюция. Динозавры. Возраст Земли. Всемирный потоп. Библия. Семинар Кента Ховинда бесплатно. Система Orphus